A cirkusz hangulata adott ötletet az esküvőmhöz

A hétvégén elvittem a gyerekeimet és a kis keresztfiamat a cirkuszba. Már régóta ígérgettem nekik, hogy egyik szabad hétvégémen csinálunk egy gyereknapi bulis napot. Azért döntöttünk a cirkusz mellett, mert az az a hely, ahol a gyerekek különféle elképzelései és vágyai mind egyszerre teljesülhetnek. Ugyanis lányom állatokat szeretett volna nézni az állatkertben, fiam vicces, nevetős programot szeretett volna, keresztfiam pedig a mozira szavazott, de csak mert imádja a pattogatott kukoricát és otthon sosem szabad neki ennie. Ezért találtam ki, hogy menjünk cirkuszba, ahol vannak állatok, bohóc és még pattogatott kukoricát is lehet enni az előadás közben. Akkor még nem is gondoltam, hogy nekem is kifejezetten hasznos lesz a cirkuszi látogatás, sőt életem nagy napjához fog majd egy csodálatos ötletet adni.

Már vagy 100 éve nem jártam cirkuszban, én is nagyon jól éreztem magam, nevettünk, ettünk-ittunk, jót mulattunk. Azt figyeltem meg, hogy mennyire stílusos az egész cirkusz hangulata, sok a jelmez, a csillám, a fények és a díszek. Nyakunkon van már az esküvőnk időpontja is és az okozta a legnagyobb konfliktust, hogy párom szerint túl elegáns, kissé merev az egész rendezvény. Itt, a cirkuszban született meg bennem az ötlet, hogy rendelnünk kellene egy Selfie Gépet a nagy napra, ami majd feldobja a hangulatot.

A Selfie Gép bulis, mókás, ugyanakkor remek élmény, ami maradandó, és az emberek ott igazán elengedhetik magukat, nem úgy, mint egy hivatásos fotós előtt. Remélem kissé el is eresztik a hajukat, és egy életre szóló emlék lesz nekik ez a kis gép nyújtotta vidám pillanat. Kifejezetten tetszik, hogy a képeket azonnal megkapják a vendégek, azonnal meg tudják majd osztani, nem kell heteket várni rájuk.

Rábukkantam a Selfie Gép honlapjára, ahol remek ajánlatokat is találtam. Sok fontos információt tudtam elolvasni a rendelésről, bérlésről, az árakról és magáról a technológiáról is. Tetszett, hogy vannak a honlapon fotók, így nem esett nehezemre elképzelni hogyan is fog kinézni ez a selfie gép, mennyi helyet fog majd foglalni, és bele tudtam illeszteni a fejemben elképzelt helyszínre. Hamar ki is találtam melyik pont lesz a fotósarok a teremben. A kis doboz tartalmazza magát a fotónyomtatót és a tükörreflexes, csúcsminőségű kamerát is, ami majd a képeket készíti. Jaj, csak nehogy féltékeny legyen a fotósunk 😀

Tetszett, hogy az egész fotósaroknak olyan a hangulata, mint egy stúdió, így a sok vendég, akik még sosem jártak hasonló stúdióban, most megtapasztalhatják milyen érzés is. Remélem el fogják tudni engedni magukat. Úgy képzeltem el, hogy a kis sarok asztalokkal lesz keretezve, ahova helyezünk majd el színes parókákat, szemüvegeket, álarcokat, műbajuszt, különféle feliratos min táblákat, amiket használhatnak a fotók elkészítéséhez. Azért, hogy bátran engedjék majd szabadon a vendégek a fantáziájukat és kreatívabbnál kreatívabb fotók születhessenek. A selfie box bérlésével járnak ezek a kiegészítők is, de nekünk is van itthon sok ilyen, amik különféle szilveszteri partykról maradtak meg, szóval majd azokat is elviszem, hogy bőven tudjanak válogatni a fotózkodni kívánó vendégek. Arra is gondoltam, hogy felállítunk paravánokat, ahova ki lehet majd tűzni az elkészült képeket, hogy mások is megnézhessék, jókat kacaghassanak, vagy akár ötletet gyűjtsenek saját fotóikhoz. Na meg persze színesíteni az esküvőt.

Szerencsére a selfie gép bérlése nagyon egyszerű folyamat, és nem kell aggódni, hogy a rendezvényen valami probléma adódna, mert végig jelen lesznek a cég dolgozói, és segítenek, ha szükség lenne rá, vagy ha valakinek bonyodalmat okoz a gép használata. Aminek én nagyon örülök, hogy a fotókat digitális formában is meg fogjuk majd kapni, így ha valaki elveszíti, ottfelejti, vagy csak a közösségi média profilján is jó minőségben szeretné megosztani, akkor meg van arra is a lehetőség. Plusz számomra is egy örök emlékül fognak majd szolgálni, hiszen nem fogom ott látni az összes elkészült fotót.

A szolgáltatás személyre szabott, így mi dönthetjük el milyen keret, logó vagy név legyen a fotókra nyomtatva. Mi az esküvőnk dátumát és a keresztneveinket kértük, így az minden vendég fotóján rajta lesz. Így ők is emlékezni fognak a nagy napunkra. Van lehetőség további méretekben is nyomtatni a fotókat, szóval ha valami nagyon jól sikerül, azt lehet majd kérni nagyobb méretben is. Külön öröm, hogy nem kell kérni majd a vendégeket, hogy mindenki korlátozott számú fotót csináljon magáról, ugyanis annyi fotó készülhet az este alatt, amennyit csak szeretnénk. A képek hátuljára mágnesszalagot is tudnak tenni, így hűtőmágnesként is tudnak funkcionálni az elkészült Sekfie Box képek. Teljesen korlátlan a fotók száma. Mi dönthetjük el azt is, hogy hány órára szeretnénk kibérelni a fotógépet. Lehet 4, 6 vagy akár 8 órára is, de ez nem merev, hiszen van lehetőség hosszabbítani még akár a helyszínen is. Mi még nem tudom hány órára béreljük a gépet, de az árlistát és a várható érdeklődést figyelembe véve bőven bele fog férni a 8 óra. A Selfie Gépet Budapesten belül ingyenesen szállítják ki, de természetesen más helyszínre is ki tudják szállítani. A mi esküvőnk a fővárosban lesz, így a mi esetünkben ingyenes a szállítás. Ami szintén megnyugvás, hogy már egy órával előbb kiérkeznek, hogy mire elkezdődik az esemény, már minden tökéletesen készen álljon a vendégek számára és már csak a kiegészítőket kelljen magukra venniük, és indulhasson is a fotós őrület.

Bízom benne, hogy a nagysikerű fotógéphez majd a menyasszony is oda fog férni néhány kép erejéig. Bevallom annyira tetszik az ötlet, hogy egy egész estét képes lennék ilyen fotózkodással eltölteni. Egyáltalán nem izgulok, hogy nem lesz sikere a Selfie Gépnek, sőt biztos vagyok abban, hogy egész este sor fog állni előtte. Csak nehogy elfáradjon a gép és felmondja a szolgálatot. 😀

A cirkuszban, készítettem sok sok különféle fényképet a gyerekekről is és az egész díszletről, jelmezekről, épületről, cirkuszi mutatványosokról, mindenről. Alig várom már, hogy otthon megmutassam férjemnek, aki biztosan imádni fogja az ötletemet, főleg ha a Selfie gép honlapját is megmutatom majd neki. Hazafelé utána is néztem, és nagyon megörültem, amikor láttam, hogy vannak szinte ugyan olyan hátterek, jelmezek, díszek, kis party kellékek a rendelhető fotóautomata mellé, amilyet a cirkuszban néztem ki. Ez egy remek kompromisszum, és tökéletesen ellensúlyozza majd az általam elképzelt finom, szolid, talán valóban merev eseményt. Biztos vagyok benne, hogy tökéletes lesz a nagy nap, pláne, hogy a gyerekek is élvezni fogják és tuti eszükbe fog jutni ez a csodás cirkuszban töltött nap a fotógépről. Természetesen a vendégek is odáig lesznek érte.