A cirkusz raktárában is minőségi salgó polcokra van szükség!

A cirkusz szóról az embereknek elsőre biztosan a bohóc ugrik be, utána az oroszlán (szerencsére az elő állatok alkalmazását egyre több helyen tiltják), és utána talán az artisták, az izgalom, a porond, és ennyi. Az senkinek nem jut eszébe, hogy cirkuszi élet mozgatórugója is a jól bejáratott rendszer, a kellékek, jelmezek tárolására, hiszen ha valami nincs a helyén az adott pillanatban, az akár katasztrófához is vezethet.

A régi raktári és öltözői rendszer azonban megérett a cserére, így most új polcok után nézünk. A salgó polcokra esett a választásunk, az egyik artistánk javasolta, aki az otthonában is használja ezt a szuper polcrendszer. Ez az egyszerű, csavarmentes polcrendszer rozsdamentes acélból készül, könnyű szerkezetű, de mégis erős, strapabíró, és a teherbírása is igen magas, akár a 280 kilót is elérheti polconként. A polc egyszerűen áll talpból, polclemezből, ferde és egyenes összekötőkből, gerendából és profilból. A polcok 33 milliméterenként állíthatóak, így pontosan az igényeink szerint tudjuk kialakítani a rendszert, ha ügyesen megtervezzük, nem lesz olyan probléma, hogy valami nem fér be valahova. Plusz segítség, hogy kiegészítőket is vásárolhatunk a polchoz, mint például címketartót, oldalfalat, tároló dobozokat, elválasztókat. A címketartó a raktárban lesz leginkább segítség, nem lesz többet probléma, hogy valaki nem tudja az egyik kelléknek a helyét, rossz polcra teszi, aztán órákig keressük. De az öltözőben is segít majd, ha az artistáink névre szóló polcot kapnak, és így nem keverik össze a jelmezeket és egyáltalán semmit.

Az oldalfal is jól jöhet, ha nem akarunk teljesen nyitott rendszerrel dolgozni, a tárolók és elválasztók pedig a kisebb dolgok rendszerezett tárolásában nyújtanak majd segítséget.

A weboldal még egy kisebb galériával is prezentálja, hogy milyen jól megállják a helyüket a salgó polcok a különböző területeken.

Mert nem csupán raktárakban ideális társ egy ilyen rendszer, hanem az otthonunkban is. Kiválóan alkalmazhatjuk a garázsban vagy a pincében, esetleg a kamrában, de a gardróbban is. Sőt, igazából könyvespolcnak is igazán mutatós darab! De az irodában is hűséges társunk lehet irattároló polcként, erről jut eszembe, hogy a cirkuszi irodára is ráférne egy kis újítás és rendszerezés… Meg otthon a nappalira is, de ebbe most ne menjünk bele.

Egyszóval, ilyen sokoldalúan felhasználható polccal régen találkoztam. Az artista srácnak, aki ajánlotta, jár a bónusz a szuper ötletért. A következő meetingen majd pontosan megtervezzük, hogy mekkora és milyen rendszerre van szükségünk, utána pedig pár napon belül már meg is érkezik a termék, és végre rend lesz mindenhol!