A cirkuszban szerettem meg a motorokat

Pontosan emlékszem rá, hogy milyen volt az, mikor a szüleim elsőnek elvittek engem még gyerekként egy cirkuszba. Az elején még nem gondoltam volna, hogy ez életem egyik meghatározó pillanata lesz.

Teljesen elvarázsoltak a fények, a hangulat és a zene. Arról nem is beszélve, hogy közben még finom pattogatott kukoricát és ehettem. Nem hiszem, hogy lenne olyan gyermek, aki ezt nem élvezné.

Én még a bohócokat is kedveltem, pedig tőlük sokan félnek, még felnőttként is. Van egy híres horror regény, amiben az ellenség gyakran egy cirkuszi bohóc alakját veszi fel. Talán az írót is a saját félelmei ihlették. Nálam ez a félelem valahogy soha nem jött elő, még gyerekként sem, szóval nyugodtan élvezhettem azokat a mutatványokat is, amikben bohócok szerepeltek.

A másik nagy kedvenceim az akrobaták voltak. Egészen emberfeletti mutatványokra is képesek, amiket én el sem hinnék, ha nem a saját szememmel láttam volna őket. Ahhoz, hogy ilyeneket lássunk, már cirkuszba sem kell elmenni, hiszen az internetes videómegosztók már tele vannak ilyen felvételekkel. Egy időben álmodoztam róla, hogy én is cirkuszi akrobata legyek, de sajnos nem voltam elég ügyes és rugalmas sem hozzá, meg hát a szüleim sem nagyon díjazták az ötletet, mert nagyon veszélyesnek tartották.

Azonban a legnagyobb hatással rám egy motoros cirkuszi szám volt az egész életemben. Olyan dolgokat mutattak be, amikre szavakat sem tudok találni, annyira látványosak és lehetetlenek voltak.

Tulajdonképpen onnantól kezdve kezdett érdekelni a motorozás is, és felnőttként így vált belőlem egy kétkerekű büszke tulajdonosa. Na persze olyan nagy dolgokra nem vagyok képes, mint azok a cirkuszi mutatványosok, de nekem bőven elég az is, hogy egy átlagos motoros lehetek, hiszen éppen az is elég menő.

Tapasztalt vagyok már ezen a területen, szóval jól tudom, hogy az egyik legkényesebb terület ezeknél a járműveknél a gumiabroncs. Régebben több helyről is vásároltam ezeket az gumikat, de aztán megtaláltam a legjobbat, akik mellett azóta is kitartok. Ez a csapat nem más, mint a motortire.hu, akikről tényleg csak jókat tudok mondani, és nem véletlen, hogy minden motoros barátomnak ajánlom őket. Eddig mindenki hálás volt nekem, akiknek megmutattam a weblapjukat.

Itt aztán mindenféle motorgumit meg fogtok találni, amire csak szükségetek van, de persze csak ennyivel még nem tudnám rendesen körbeírni mindazt, amit ez a professzionális csapat nyújtani képes az ügyfeleinek.

Kezdjük például rögtön azzal, hogy a motortire.hu nem csak új termékeket, de használt abroncsokat is kínál az érdeklődők számára, így akik szeretnének némileg olcsóbban hozzájutni ezekhez az árucikkekhez, ők is jó helyen járnak. A legegyszerűbb módja annak, hogy lássátok a használt gumik kínálatát, az, hogy a weblap felső részén található termékkeresőben kipipáljátok a megfelelő rubrikát. Pofonegyszerű az egész, nem igaz?

Erre a kiváló termékkeresőre egyébként is szükség van, mert a weboldalon található gumiabroncs mennyiség egészen elképesztő. Itt lehetőségünk van arra, hogy szélességre, magasságra, átmérőre és márkára is szűrjünk. Továbbá kiválaszthatjuk a keresett gumi kategóriáját is, mint például robogó, verseny, városi és még sok más.

Én már a harmadik motoromnál tartok, és eddig mindegyik esetében megtaláltam itt azt, amire szükségem volt. Szinte sajnálom azokat a motoros társaimat, akik még nem ismerik ezt a kiváló helyet.

motortire.hu

Ez a hely egyébként nem csak egy bolt, hanem egy szerviz is, így ha szeretnénk, itt felszereltethetjük a megvásárolt abroncsokat is. Én eddig mindig igénybevettem ezt a szolgáltatásukat is, mert ezt is rendkívül körültekintően és alaposan végzik. Ezekről a munkafolyamatokról akár még videókat is láthatunk, ha alaposan szétnézünk az internetes felületükön. Már ezekből is láthatjuk a szakértelmet, és a modern eszközöket, amikkel dolgoznak. Én azt mondom, hogy jobb ezt rájuk bízni, hacsak tényleg nem vagytok ti is nagyon jók a gumiabroncsok felszerelésében.

Amikről még mindenképpen szeretnék nektek beszélni, azok az itt található páros akciók! Ezek olyan lehetőségek, melyekkel hihetetlen jó áron tudunk tőlük vásárolni, szóval nagyon ajánlom nektek, hogy tekintsétek át ezeket az akciókat.

Minden termék esetében láthatjuk azt, hogy mennyi van belőlük készleten, illetve a külső raktáron. Ez már csak azért is nagyon jó, mert így könnyebben lehet tervezni azzal, hogy mikor is vehetjük át az adott termékeket.

Az átvételről jut eszembe! Ezt két módon is elintézhetjük.

Az egyik módja az, ha személyesen elmegyünk az áruért a címükre, ami Budapesten található a 19. kerületben. Ez főleg akkor evidens választás, ha szeretnénk, hogy ők szereljék fel az abroncsokat a motorunkra.

A második lehetőség pedig az, hogy kiszállítsák nekünk a megadott címre. A szállításnak persze van egy költsége, de ez egészen minimális. A szállítást egy olyan kézbesítő végzi, akik az ország teljes területén működnek, szóval akár messzebbi címet is megadhatunk.

A motortire.hu oldalán még híreket és cikkeket is olvashatunk, melyek bizony nagyon hasznosnak tudnak bizonyulni. Többek között így ismertem meg egy olyan motorgumi gyártót, akik nagyon erősnek számítanak a sport motorokra szánt abroncsokat tekintve. Mivel nekem is van sport motorom, ezért ez egy különösen tanulságos és érdekes cikk volt a számomra. Ezek a gumik egy különleges technológiának köszönhetően például sosem hevülnek túl, aminek a legfőbb előnye, hogy kevésbé fognak kopni, ezáltal az élettartalmuk is hosszabb lesz.

Az online időpontfoglalás végtelenül egyszerű, amit könnyedén megtalálhatunk az internetes oldaluk jobb oldalán.

A fizetési lehetőségek az átvétel módjától függnek. Ha személyesen jelenünk meg náluk, akkor a fizetést intézhetjük készpénzben vagy bankkártyán keresztül. Amennyiben ha egy futár hozza ki nekünk az árut, akkor az utánvételes megoldás jöhet szóba.

Biztos eszetekbe jutott néhányatoknál az a kérdés, hogy mi történik, ha véletlen rossz abroncsot rendeltetek, és ezt már csak a kiszállítást követően veszitek észre. Nos, ebben az esetben csak annyi a dolgunk, hogy ezt jelezzük nekik tizennégy napon belül, és az árut visszajuttatjuk nekik valamilyen módon. Ha teljesítettük ezeket a feltételeket, akkor teljesen vissza fogják fizetni nekünk a megrendelt terméknek az árát.