A kis artistám a második edzésén törte ki a fogát

A családdal minden évben, vagyis minden másodikban, elmegyünk a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválra. Nagyon jó móka, én különösen azóta élvezem, hogy kezdtek kikopni a repertoárból az állatos számok, engem ugyanis az artisták sokkal inkább szórakoztatnak, mint a beidomított állatos mutatványok.

Az egyik gyerekem a legutóbbinak annyira a hatása alá került, hogy elhatározta, mindenképp artista akar lenni, mikor felnő, és szeretne egy cirkuszban dolgozni. Ez az ötlet olyannyira magával ragadta, hogy kénytelenek voltunk beíratni egy talajtornás edzésre, annyit nyaggatott minket. Nos, a második edzésről az egyik foga nélkül jött haza.

Azonnal az egész család nekiült a netnek: milyen fogpótlási lehetőségek vannak, a fogpótlás árak hogy mozognak stb. Mivel nem tejfogról volt már szó, mindenképp pótlásban kellett gondolkodnunk.

Végül a Kacsa utcai Fogászati klinikát választottuk, mert ez elég közel is volt hozzánk, meg elég barátságosak voltak mind a fogpótlás árak, mind pedig a leírás alapján maga a hely is. A gyerekek egyébként sem rajonganak a fogorvosokért, szóval mindenképp próbálok olyan orvost választani nekik, akitől nem félnek, aki mellett meg tudják tanulni azt, hogy ennek alapjáraton nem kell kellemetlennek lennie, sőt, fogorvoshoz járni fontos és szükséges dolog, a fogdoki nem a mumus, hanem nagyon jó barátunk.

A kicsinél működik is ez a hozzáállás, ő már egyáltalán nem fél, szívesen jön velem a fogorvoshoz, mikor kell. Tény, hogy nem is félős gyerek, a második kérdése kb. az volt, hogy mikor mehet újra edzeni… A férjem nevetve jegyezte meg, hogy a fogpótlás árakat elnézve, inkább adja fel cirkuszi álmait, és tanuljon fogorvosnak.