Akciólesővel nem artista mutatvány a jó bútor

Artistákat néztünk a kislányommal a cirkuszban

Nemrég a kislányommal cirkuszban voltunk, ahol lenyűgözték az artisták. El kell, hogy ismerjem, remek ízlése van a gyereknek, én magam is nagyon szeretem az artistákat. Hihetetlen, milyen könnyednek és kecsesnek tűnik mindaz, amit csinálnak, pedig mennyi munka, gyakorlás lehet minden egyes mutatvány mögött… Fiatal koromban én is artistának készültem, de egy rosszul sikerült gyakorlat balesethez vezetett, így végül ezt az álmomat fel kellett adnom. De a lányomnak is nagyon jó érzéke van hozzá, nem is véletlenül nyűgözik le ezek a művészek. És hogy nekem mi maradt? Nos, én már csak a hétköznapok tengerében mutathatok be artista mutatványokat. Leginkább a kis konyhánkban, ami már annyira zsúfolt, hogy lassan tekergőző kígyó mozdulatokkal fogok tudni ott közlekedni…

Az akciólesővel nem artista mutatvány új kinézetet varázsolni a konyhánknak!

Szerencsére azonban egy ismerősöm ajánlására találtam olyan megoldást a konyhánk problémájára, amire nem kel ráköltenem a gatyánkat is, mégis esztétikus, modern, fiatalos, és praktikus lehet a végeredmény! A https://akcioleso.hu/mobelix-akcios-ujsag oldal tálcán kínálja a lehetőséget, hogy online követhessük nyomon a legújabb akciókat a Möbelixben! Teljesen rákattantam erre az oldalra. A Möbelixet persze egyébként is szeretem, így nagyon hálás volta az ismerősömnek, hogy megmutatta nekem ezt az oldalt. Szerintem ugyanis a Möbelixnél nincs jobb áruházlánc ma Magyarországon! Az én szememben még az igencsak népszerű Ikeát is lesöpri a színpadról. És hogy miért? Mert nem csak, hogy elérhető áron kínálja a portékáit, de mindemellett minőségi termékekkel látja el a vásárlóit!

A Möbelix titka, hogy az árut közvetlenül a gyártótól szerzi be, így jelentősen alacsonyabban tudja tartani az árakat a továbbértékesítéskor. Ez a https://akcioleso.hu/mobelix-akcios-ujsag link birtokában még szembetűnőbb, itt ugyanis nap mint nap szembetalálkozhatom a legnagyobb Möbelix akciókkal, amelyeket a bútoráruház a vásárlói számára kínál! Ráadásul mivel a gyártóktól egyenest a Möbelix raktárába szállítják a termékeket, azok viszonylag rövid határidővel elérhetőek. Ezen felül persze az is sokat nyom a latban, hogy bár nem a legdrágább termékekről van szó, a megjelenésükben semmi kifogásolnivaló nincs. A bútoráruház ugyanis figyel arra, hogy az eladásra kínált termékek a modern bútorpiac igényeinek is megfeleljenek. Így tehát a bútorok kinézete, esztétikuma semmivel sem marad le a drágább vagy divatosabb márkájú társak portékájától. Sőt! én kifejezetten kedvelem a Möbelix designját, nekem bejön ez a letisztult, praktikus vonal, amit ők képviselnek.

Szerencsére a https://akcioleso.hu/mobelix-akcios-ujsag oldal segítségével folyamatosan nyomon tudom követni, milyen akciók érhetőek el éppen aktuálisan a Möbelixnél. Alig várom, hogy az oldal segítségével jó áron összetehessem az új konyhánkat! Végre nem kellene több artista mutatványt bemutatnom, miközben a konyhapulttól a tálaló asztalig szambázok… És ti, kipróbáltátok már az oldalt? Nektek mik a tapasztalataitok?