Az Anna Táska segítségével a táskavásárlás nem jelent cirkuszolást

A cirkuszol szó a cirkuszi előadások hangulatát, harsány jellegét, körülményes és mindenképpen látványos előadásmódját megidéző kifejezés. Azt jelenti, valaki valamiért úgy viselkedik, mintha egyszemélyes cirkuszi előadás lenne. Vagyis harsányan, nagyon hangosan és fölöslegesen körülményesen végez valamilyen előadást. Vagyis pontosan úgy viselkedik, mint én, amikor táskát vásárolni megyek. Azonban hála az online vásárlás lehetőségének, egyre kevesebb esetben fordul felesleges cirkuszolásba egy újabb táska megvásárlása. Főleg akkor, ha olyan szuper webshopokban vásárolok, mint az Anna Táska oldala, amit nemrégiben ajánlott az egyik ismerősöm.

Ahol a vásárlás egyszerű és csodálatos élmény: Anna Táska

Az Anna Táska webáruház egy táskákat (valamint pénztárcákat és öveket) forgalmazó internetes bolt. Egy minden szempontból szuper weboldal, ami egyszerűségének és átláthatóságának köszönhetően nem engedi, hogy a táskavásárlás fölösleges cirkuszolás legyen, hanem ehelyett valóságos élménnyé varázsolja azt.

Az oldalon könnyen és gyorsan találhatjuk meg azokat a termékeket, amelyek éppen érdekelnek minket az aktuális vásárláskor. A megvásárolható táskákat szűrhetjük aszerint, hogy férfiak vagy nők számára készültek-e. Kereshetünk kifejezetten márka szerint. Illetve táskatípus szerint is. Ezeken kívül pedig a találatok szűrésénél megadhatjuk leendő táskánk preferált méretét. Illetve kiválaszthatjuk azokat a színeke is, amelyek érdekelnek minket.

Az Anna Táska oldal akkor is tud segíteni nekünk, ha pontosan nem tudjuk, mit keresünk. Főoldalán ugyanis kreatív és ötletes termékajánlókat találunk. Egyrészt különböző linkeket rejtő képek formájában tárulnak elénk olyan táskák, amelyek valami miatt érdekelhetnek minket. Másrészt szemezgethetünk az aktuális kiemelt ajánlatok közül. Harmadrészt pedig elmerülhetünk egy termékajánló gyűjtemény képeinek nézegetésében is.

Így kaphatjuk meg új szerelemtáskánkat

Az Anna Táska webáruház, vagyis a kiválasztott táskákat otthonunk kényelméből (fölös cirkusz nélkül) megvásárolhatjuk, rendelésünket pedig természetesen házhoz is szállítják.

Ha mozgalmas hétköznapjainkba is belefér az, hogy a szállítás napján otthon várjuk a futárt, akkor rendeléskor választhatjuk a teljes házhoz szállítás lehetőségét. Vagyis a bolt (a GLS futárszolgálat segítségével) egyenesen az ajtónkig szállítja új szerelemtáskánkat.

Azonban akkor sem kell aggódnunk, ha nem tudunk egész nap otthon ülni, és egy csomagra várni. Lehetőségünk van ugyanis csomagpontos szállítási lehetőség választására is. Ebben az esetben a megrendelt táskát a rendelés során kiválasztott, igényeinknek leginkább megfelelő csomagpontra (Pick Pack Pont) szállítják ki, ahol bármikor átvehetjük, amikor csak megfelel nekünk.

Itt igazán megéri hűséges vásárlónak lenni

Ahhoz, hogy az Anna Táska termékei közül vásároljunk, természetesen nem kötelező saját vásárlói fiókot regisztrálnunk az oldalon. Azonban abban az esetben, ha úgy érezzük, visszatérő vevői leszünk ennek az internetes boltnak, megéri csatlakozni a regisztrált vásárlók köréhez. Abban az esetben ugyanis, ha rendelkezünk saját vásárlói profillal az Anna Táska oldalán, lehetőségünk van részt venni a bolt Hűségprogramjában is, amely minden vásárlás után jutalommal jár.

A részletekkel a weboldal “Hűségprogram” menüpontjában ismerkedhetünk meg. Itt megismerhetünk minden tudnivalót és feltételt, ami ahhoz kell, hogy részt tudjunk venni a programban, és emellett maximálisan tudjuk élvezni is azt.

Az oldalon megismerkedhetünk a pontgyűjtés folyamatával, illetve a pontok beváltásának módjaival és feltételeivel is. A program lényege röviden annyi, hogy az egyes vásárlások után (az aktuális vásárlás végösszegétől függően) hűségpontokat kapunk, melyeket későbbi vásárlások során kedvezmények formájában értékesíthetünk.

Vagyis a programhoz csatlakozva az amúgy is kedvező árú termékeket még inkább kedvező áron vásárolhatjuk majd meg. A weboldal egyébként az egyes táskák mellett akkor is jelzi, hány hűségpontot érnek, ha még nem vagyunk a hűégprogram tagjai. Ezáltal pedig már a csatlakozás előtt meggyőződhetünk arról, az Anna Táska olyan webáruház, ahol megéri regisztrált tagnak lenni!

Az Anna Táska tehát összességében egy remek (és nagyon szép) weboldal, ahol a táskavásárlás nem fölösleges cirkusz, hanem megnyugtató és kikapcsoló érzés.

A weboldal felkeresését egyaránt ajánlom azoknak, akik táskát vennének, és azoknak is, akik csak window shoppingolnának egyet az online térben.