Az artista testvéremnek én ajánlottam masszázst

A mi családunkban valahogy úgy alakult, hogy szinte mindenkinek egy nem hétköznapi állása lett. Na jó, nem mindenkinek, de egy pár családtagomnak igen, de talán pont ezért mindig van mit mesélni és sohasem unatkozunk a családi összejöveteleken.

Az egyik unokatestvérem például nő létére burkoló lett. Viszont cserébe rengeteg munkája van, mert sokszor érdekességből őt hívják, mivel női burkolóról még szinte senki sem hallott. Talán az egyik legérdekesebb munka az öcsémé, aki artista lett a cirkuszban. Valahogy már gyerekkorunkban megfertőződött a cirkusz szellemével és már akkor elhatározta, hogy ő márpedig artista lesz. Persze a szüleink nem annyira támogatták őt ebben először, de aztán beletörődtek és úgy voltak vele, hogyha ő boldog, akkor legyen artista.

Pont nemrég találkoztunk az öcsémmel az egyik nagy családi összejövetelen, aki elpanaszolta, hogy most éppen kényszerpihenőn van, mert nagyon fáj a válla. Nekem egyből beugrott a karmathaimasszazs.hu, ahol a múltkor jártam és nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással. Viccelődtem is vele, hogy szerintem ez a legjobb vállmasszázs Budapest egész területén. De tényleg így van, én egyszer voltam náluk és nagyszerű volt, azóta ajánlom mindenkinek.

Egy kicsit meséltem is neki, hogy nekem milyen volt a vállmasszázs. Logikusan sokan azt gondolják, hogy a vállmasszázson 60 vagy 90 percen keresztül csak a vállat masszírozzák. Ez nem így van, mert a váll összeköttetésben van a fejjel, a nyakkal és a háttal is, ezért fontos átdolgozni a test ezen részeit is. Ez egy úgynevezett száraz masszázs. Ez azt jelenti, hogy nem kell hozzá meztelenre vetkőzni, mint mondjuk egy svédmasszázs esetében. Itt ruhában maradunk, de fontos, hogy valamilyen könnyű, laza pamut anyagú ruhában legyünk, mert ez segít az ellazulásban. Nyilván egy szűk farmer nem fog segíteni a cél elérésében. Azért is nevezik száraznak, mert ennél a kezelésnél nem használnak olajat, mivel nem is kell levetkőzni hozzá.

vállmasszázs Budapest

Egy különleges koreográfia szerint történik a masszázs, amelyben bizonyos tekerő és nyújtó mozdulatokat alkalmaznak. Abszolút nem fáj, teljesen kibírható, illetve ha valakinek valami nem kellemes, akkor szólni kell a hölgynek és természetesen abbahagyja. Nagy hangsúlyt helyeznek a masszázs során a különböző energiapontok felnyitására, ezáltal sokkal energikusabbnak és könnyebbnek érezhetjük magunkat. Emellett kitűnő hatással van a stressz oldására és még a fájdalmat is csillapítja.

Különösen ajánlott azoknak, akik nehéz fizikai munkát végeznek vagy rendszeresen sportolnak. Azt hiszem ez tökéletes választás az öcsémnek, mivel rá mind a kettő igaz, hiszen artistának lenni cirkuszban gyakorlatilag versenysportot és nehéz fizikai munkát jelent, sőt sokszor szellemileg is igen megterhelő.

A vállmasszázs után természetesen megkérdeztem a testvéremet arról, hogy hogyan érzi magát és teljesen el volt ragadtatva. Azt mondta, hogy ez egy nagyszerű masszázs volt, teljesen felfrissült és sokat segített a vállán. Ő is egyetértett vele, hogy ez a vállmasszázs Budapest egyik legjobb vállmasszázsa.