Bohócoknak székhelyszolgáltatás

Régi vágyam volt egy olyan társulat létrehozása, amelyik gyerekek megnevettetésére hivatott. Én magam például nagyon kedveltem a bohócdoktorokat gyerekként. Egyetlen olyan emlékem van, amikor kórházba kellett mennem, akkor valami vírus kapcsán kerültem be anyukámmal a gyerekosztályra. Alapvetően jól viseltem az ott létet, azonban annak mindig örültem, amikor jöttek a bohócdoktorok, hogy felvidítsanak bennünket. Nemcsak vicceket meséltek, hanem figyelték az igényeimet, bármit meghallgattak, amiről mesélni szerettem volna. Ez az élmény nagyon meghatározó volt nekem, ezért felnőve kerestem a lehetőségét, hogyan adhatnék én is valamit vissza a társadalomnak. Néhány barátommal együtt ekkor fogtunk főállás mellett egy kisebb vállalkozásba, hogy bohócokként különböző rendezvényeken szórakoztassuk a gyereksereget.

Székhelyszolgáltatással tényleg móka és kacagás vállalkozni

Csakhogy, mint minden vállalkozásnál, itt is érdemes átgondolni a nemes cél anyagi vonatkozásait. Mint minden vállalkozásnak, nekünk is meg kellett adnunk egy székhelyet amikor a vállalkozást bejelentettük. Mi a szekhelyszolgaltatas24.hu segítségét vettük mindehhez igénybe, és máris elmondom, hogy miért. Kezdjük rögtön azzal, hogy mi az a székhelyszolgáltatás és mit nyújt mindehhez a szekhelyszolgaltatas24.hu? A szolgáltatással gyakorlatilag felesleges költségeket lehet kiküszöbölni. Ha ugyanis nincs olyan rendelkezésre álló helyszín, amit székhelyként be tudna regisztrálni a vállalkozásához az ember, érdemes elgondolkodni a szolgáltatáson. Így meg lehet spórolni adott esetben egy ingatlan bérleti költségét is. Azt is kevesen tudják, hogy a saját ingatlant sem érdemes bejelenteni, mint székhelyet, ebben az esetben ugyanis építményadó megfizetésére kötelesek a tulajdonosok.

A szekhelyszolgaltatas24.hu székhelyszolgáltatásának segítségével Újlengyelben és Budapesten lehet bejelentett székhelyhez jutni. Ráadásul Újlengyelben iparűzési adót sem kell fizetni! Éppen ezért ha a vállalkozásnak nem fontos, hogy a fővárosban legyen a bejelentett székhelye, érdemes lehet ezt az opciót is megfontolni, mert így jelentős költségeket takaríthatunk meg. A fővárosban sajnos az IPA mentesség nem él, azonban ha valaki itt szeretné regisztrálni a székhelyét, arra is van lehetőség. A szekhelyszolgaltatas24.hu ekkor egy budai és egy pesti címen áll rendelkezésre. Akár Újlengyelben, akár Budapesten vesszük igénybe a szolgáltatást, biztosak lehetünk benne, hogy jó kezekben leszünk. Mind a két esetben kifüggesztik ugyanis a cégtáblánkat, és átveszik a postánkat is. A leveleket 30 napig elektronikusan is archiválják, és 24 órán belül minden beérkező levelet e-mailben továbbítanak a részünkre. Az eredeti példányokat pedig havi szinten küldik meg postán, összegyűjtve.

Ezen felül a szekhelyszolgaltatas24.hu képvisel bennünket hatósági ügyekben és tűri a hatóságok kényszerintézkedését is. Sőt, ha szükséges, a személyes találkozókhoz tárgyalótermet is biztosít a helyszínen! De nem csak a szolgáltatás, hanem a szerződéskötés kapcsán is rendkívül segítőkészek. A szerződéskötéshez lehet hozni saját ügyvédet is, de ha szükséges, ők is tudnak biztosítani a részünkre. Ha mindezek fényében elgondolkodtatok a székhelyszolgáltatás igénybevételén, ne habozzatok, és keressétek fel a szekhelyszolgaltatas24.hu-t még most!