Cirkuszban is lehet tanulni a napelemekről.

A gyerek már régóta nyúzott minket a férjemmel, hogy vigyük őt el a cirkuszban, mert látta, hogy az állatok milyen ügyesen tudnak trükköket csinálni. Magam részéről nem szeretem a cirkuszt, mivel fenntartással kezelem a bohócokat, nem szeretem őket és szerintem nem is viccesek, ezért nem vittük még a gyereket sem. De most erőt vettem magamon és egy családi program keretén belül ellátogattuk a cirkuszba, ahol a műsort a gyerek nagyon élvezte, nevetett, tapsolt, rácsodálkozott a fellépőkre.

Nekem mondjuk a mellettünk ülők beszélgetése érdekesebb volt, a házaspár, akik nem régen szereltettek fel napelemes rendszert a házuk tetőszerkezetére. Pont jól jött, hogy ez volt a téma kettőjük között, mivel mi is azt tervezzük, hogy szereltetünk egy ilyen rendszert, mivel nem csak környezettudatos, hanem költségeket is meg szeretnénk általa takarítani miután megtérült az ára, utána mindenképpen az a cél. Nem döntöttük el még teljesen, hogy csak a saját szükségletünk kielégítése érdekében szeretnénk napelemes rendszert telepíteni, és akkora kW teljesítményű napelemet rendelünk, vagy a nagy közös hálózatba is szeretnénk visszatermelni. A cél első körben a saját használatra szánt energia megteremtése. Már számos cégtől kértünk be árajánlatot, de egyik sem nyerte el a tetszésünket teljes mértékben. Ahogy a házaspár beszélt arról a cégről, amellyel ők is felszereltették a napelem rendszerüket, úgy gondoltam, hogy ez lehet számunkra is a megfelelő. A házaspár arról beszélt, hogy mennyire örülnek, hogy egy ilyen remek céget találtak meg, ahol minden egy helyen megtalálható, és szuperül tudnak hozzájuk alkalmazkodni. Amikor a honlapjukra tévedtek nem is gondolták volna, hogy ez lesz az a cég, akivel végül szerződést kötnek és felszereltetik a napelem rendszerüket. A honlapjuk nagyon modernt minden szükséges információt megtaláltak rajta, ami a megrendelés eldöntéséhez szükséges volt. Az oldaluk jól átlátható, mindent könnyűszerrel megtaláltak rajta. Két fontos pont van az oldalukon az árajánlat kérés, azok a beszámolók, melyek pozitív felhangunk van, az elégedett megrendelők és már napelemmel rendelkezők beszámolói fontos volt.  Nem csoda, hisz mi is a férjemmel a cirkuszi előadás alatt, nem más miatt hallgatóztunk, mint, hogy olyan céget találjuk, akivel mások is elégedettek.

Egyfelől az elvégzett munkájukkal kapcsolatban, másfelől pedig a napelem rendszer árak kategória miatt, hiszen ez a két legfontosabb dolog egy vásárlás során, egy nagyobb kiadás tekintete miatt pedig a napelem rendszer árak fontos szerepet játszanak. Így a mellettünk ülő pár nem sokat vacilált, remek árajánlatot kaptak a cégtől a napelem rendszerükre. Megrendelték azt és utána nem volt kétségük, hogy jól választottak, ez be is bizonyosodott azután, hogy a rendszer felszerelésre került. Nagyon meg vannak azóta is elégedve a napelemek működésével, a műszaki cikkeik a megrendelt, és a felszerelt napelem kW-s kivitelben teljesen ellátja a családot, nincs szükség rásegítésre. De a felszereléskor a szakemberek hozzáállásával is végtelenségig meg voltak elégedve, hogy mennyire precízen és pontosan dolgoztak, látszott rajtuk, hogy összeszokott gárdával dolgoznak, mindenki tudta mi a feladata, és ez vitte őket előre a munkamenet során. Egy jó célért dolgoznak, remek minőségben és gyorsan. Ami a mai világban fontos tényező, a minőség, ár, gyorsaság háromszögében el lehet veszni, de ez a cég remekül hozta mind a három ismérvet. Ahogy hazaérünk a cirkuszból, meg is nézem őket és mi is árajánlatot fogunk kérni, hogyha másnak bevált, akkor nekünk is jó lesz.