Duguláselhárítás igazi szakemberektől, profi eszközökkel

Három kisgyerekkel valóságos cirkusz az élet, pláne egyedül

Néha úgy érzem, az életem kész krimi, valóságos rémálom. Három gyermekemet nevelem egyedül, sajnos úgy alakult, hogy az édesapjukkal nem tudtuk tovább fenntartani a viszonyt. Pedig mekkora nagy szerelemnek indult mindez! Amikor feleségül mentem hozzá, azt gondoltam, hogy a boldogságunk örök időkre fog szólni. Az elején nem is volt semmi gondunk, nagy szeretetben és boldogságban teltek a mindennapjaink. Nagyon örültünk neki, amikor megszületett az első gyermekünk, Barbara, akit nem sokkal később követtek az ikrek, Kristóf és Peti. Csakhogy úgy tűnik, a kezdeti szerelem szép lassan kihűlt a kapcsolatunkból, és többé már nem tudtunk jól férjként és feleségként együtt funkcionálni. Sokat gondolkoztam rajta utólag, vajon mi lehetett ennek az oka. Lehetséges, hogy túlságosan fiatalon találkoztunk, és nagyon hamar köteleződtünk el egymás mellett, nem tudom.

Egy biztos, három gyerekkel egyedül nem egyszerű az élet. És persze minden nap tud nagyon fárasztó és nagyon örömteli is lenni. De amikor egyszerre sírnak mind a hárman, akkor úgy érzem, hogy valóságos cirkusz az életünk. Én pedig mint egy megkergült mérgezett egér, rohanok hol az egyikhez, hol a másikhoz, hol a harmadikhoz. Ha fehérre festeném az arcomat és pirosra az orromat, még bohócnak is elmehetnék. Elnézve a mindennapos bénázásaimat, biztos vagyok benne, hogy nagy sikerem lenne ebben a szerepben! Nemcsak a gyerekek, de talán az anyukák is együtt érzően megmosolyognák a meddő próbálkozásaimat, hogy elcsitítsam a síró gyerekeket. Persze nagyon szeretem őket, és világért le nem mondanék egyikről sem! Néha egyébként is szoktunk cirkuszosat játszani. Ilyenkor mindannyian furcsa, vicces jelmezbe öltözünk, úgy szórakoztatjuk egymást. Van, hogy ehhez a mutatványhoz bábokat is készítünk. Ezt mondjuk nagyon szeretem velük játszani, mert amíg készülnek a bábok, addig én is szusszanhatok egy keveset.

Nem várt problémával kellett szembenéznem a szabadnapomon

Az utóbbi időben azonban más miatt érzem azt, hogy egy cirkusz az életünk. Ami elromolhat ugyanis, az bizony elromlik a lakásban. Először a mosógép mondta fel a szolgálatot, utána a sütő, és most megint a fürdőszobában vannak gondok. Erre a problémára azonban azonnali segítséget kellett hívnom. Tiszta mázli, hogy akkor történt a baj, amikor a nagyobbik iskolában volt, a két kisebb pedig oviban, én pedig éppen szabadságon! Persze nem így képzeltem el a szabadságomat, de most már persze nem lehet visszacsinálni az eseményeket… És szerencsére egészen jól jöttem ki a dologból, de ne szaladjunk ennyire előre. Történt ugyanis, hogy ahogy húztam le a WC-t, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy bizony nem megy le a víz… Bevált házi praktikaként gyorsan magamra kanyarintottam egy gumikesztyűt, megfogtam a WC pumpát, és igyekeztem ennek a segítségével elhárítani a problémát. Sajnos azonban mindez meddő próbálkozásnak bizonyult, és nem bírtam megbirkózni a problémával.

Ekkor úgy döntöttem, hogy az internetet hívom segítségül. Nem sok keresgélés után rátaláltam egy oldalra, a vizgazfutesszerelo24.hu-ra, amely ígéretesnek tűnt a fejléce alapján. Duguláselhárítás igazi szakemberektől, profi eszközökkel – így hirdette magát az oldal, aminek végül bizalmat szavaztam a WC dugulása kapcsán. Úgy néztem, az oldalon a szakemberek komplex problémák megoldására lehettek szakosodva, ugyanis víz-, gáz-, és fűtésszerelés témában is találtam az oldalon információt. Maradtam azonban a duguláselhárítás vonalon, és elkezdtem olvasni, milyen segítséget kínálnak ők az én problémámra. Abban már az első pillanatban egyetértettem velük, hogy a dugulásnál kellemetlenebb problémával talán nem is szembesülhet az ember otthon. De kíváncsi voltam, milyen megoldást javasolnak arra, hogy ezt a problémát meg lehessen szüntetni a fürdőszobában.

Duguláselhárítás igazi szakemberektől, profi eszközökkel

Biztos voltam benne, hogy hathatós duguláselhárítás igazi szakemberektől, profi eszközökkel lehetséges csak, azért olyan képzett szakembert szerettem volna találni, aki valóban ért a dugulás elhárításához, és nem csak a pénzemhez szeretne hozzájutni. Más se hiányzik, mint hogy pár nap múlva ismételten segítséget kelljen hívnom, mert nem szakszerűen lett elvégezve a duguláselhárítás! Az oldalon különböző kategóriákba sorolták a problémákat: WC dugulás, csatornatisztítás, lefolyótisztítás. A WC dugulás az első helyen szerepelt a honlapon. Biztosan nem véletlen, gondoltam, valószínűleg ez a leggyakoribb probléma, amivel hozzájuk fordulnak az ügyfelek. Ez pedig ad némi reményt arra, hogy valóban értenek is ahhoz, hogyan szüntessék meg a dugulást a WC-ben. Ezért reménykedve olvastam tovább.

A duguláselhárítás igazi szakemberektől, profi eszközökkel történő kivitelezéséhez rögtön ott is volt egy telefonszám az oldalon, amit sürgős esetben ajánlottak felhívni. Kérhettem volna visszahívást is, de úgy gondoltam, nem kockáztatok, ezért inkább egyből tárcsáztam a megadott elérhetőséget. A telefonba nagyon kedvese szóltak bele, és végig nagyon figyelmesek voltak – biztosan érezték, mennyire ki vagyok borulva a dugulás miatt. Udvariasan meghallgatták a problémát, felvették az adataimat, és biztosítottak afelől, hogy nemsokára érkezik a segítség. Az oldalon azt írták, Budapesten és Pest megyében egy óra alatt vállalják a kiszállást, és ez valóban így is történt. Egy órán belül már fogadhattam is a szakembereket, nagyon megörültem neki, hogy ilyen gyorsan megérkezett a felmentősereg.

Ajánlás

A szakemberek valóban profi eszközökkel felszerelve érkeztek meg a fürdőszobámba, volt náluk nagy nyomású ipari pumpa és csőgörény is. Biztosítottak róla, hogy bármit találjanak is, nem hagynak egyedül a problémával, és mindenképpen találunk megoldást a problémára. Szerencsére nem volt túl nagy a gond, és az említett eszközök segítségével szépen meg is oldották a dugulás problémáját. Nagyon megörültem neki, hogy ilyen hamar a segítségemre siettek és ilyen profin elhárították a dugulást! A szakemberek csak mosolyogtak ezen. Mint mondták, a cég több mint 30 év tapasztalatával rendelkezik, így nem is tudtam volna jobb szakembereket hívni ehhez a problémához. Egy biztos, miután elmentek, gyorsan elmentettem az oldal telefonszámát, hogy ha legközelebb bajba kerülök, akkor már ne kelljen megbízható elérhetőség után kajtatni!

Persze másnap, mikor mentem az óvodába a kisebb gyerekekért, már semmi nem látszódott rajtam az előző nap megpróbáltatásaiból. Amíg azonban vártam a gyerekeket, arra lettem figyelmes, hogy mellettem két anyuka nagyon hasonló problémáról beszélget. Ott is WC dugulás volt a probléma, és az anyuka kétségbeesetten próbált megoldást találni erre a nagyon kellemetlen problémára. Így hát én is becsatlakoztam a beszélgetésbe, és elmeséltem az én tegnapi kálváriámat a WC dugulással kapcsolatosan. De igyekeztem biztosítani az anyukát arról, hogy ne csüggedjen, hiszen van megoldás! Elmondtam neki, hogy az interneten böngészve akadtam rá a vizgazfutesszerelo24.hu oldalra, akik 0-24 rendelkezésre állnak, legyen szó a legnagyobb problémáról! Ha duguláselhárítás igazi szakemberektől, profi eszközökkel történő elvégzését keresi, akkor mindenképpen hívja fel őket a megadott telefonszámon, mert biztos vagyok benne, hogy nekik is fognak segíteni. És ugyanígy ajánlom mindannyiótok figyelmébe ezt a céget, ne habozzatok segítséget kérni tőlük, ha úgy hozza a szükség!