Egy cirkuszi gyereksátor felépítése acélbiztos módon

Gyermekeinkkel gyakran járunk cirkuszba. Ennek hatására mindhárman űznek valamiféle ügyességi játékot; bűvészkednek, zsonglőrködni tanulnak. Idén nyáron kitalálták, hogy ők maguk is felkészülnének egy saját számmal az ősszel tartandó családi összejövetelre, amelyre minden évben sor kerül. Férjem javasolta, jó volna, ha meglepnénk a kicsiket egy miniatűr, de profi, fémszerkezetekből összeállítható cirkuszi sátorral, ami bármikor szétszedhető, és állja az időjárás viszontagságait.

Cirkuszi elemek

Utánajártam, ki foglalkozik acél elemek gyártásával és így bukkantam rá az Acélpartner Kft. honlapjára, ahol az egyéni kivitelezés mellett acél kereskedelemmel is foglalkoznak. Nagyon megörültem, a honlapot mustrálva úgy tűnt, igazán körültekintőek és tapasztaltak a témában. Rengeteg érdekes kiegészítő információ található a bemutatkozásukban. Két utcányira van egy ponyvagyártással foglalkozó cég, a testvérem pedig statikus építész, így gond nélkül megtervezte a tartószerkezetet, miből mennyire volna szükség. Mielőtt felkerestem volna az Acélpartner Kft.-t, szerettem volna még alaposabban körülnézni a honlapjukon.

Egyből sikerült is felfedeznem az ,,Egyéb tevékenység” névvel ellátott fület, mely alatt ráleltem egy számomra informatív leírásra . Mint említik; saját gyártó kapacitásuk gond nélkül lehetővé teszi egyedi épületszerkezeti elemek megvalósítását. Emellett, ha a megrendelő átküldi a gyártási műhelyrajzokat, az alapján elkészítik a legjobb anyagkihozatalra programozott lemeztervet. Ezután egyeztetnek az ügyféllel a vágási, megmunkálási egységárakat illetően, és csak mindezek után készítik el a termikusan vágott termékeket.   Éppen ilyenre van szükségem, gondoltam magamban.

Érvek, melyek olyanok, akár az edzett acél

Képes vagyok néha a végtelenségig elmenni, hogy kellőképpen megnyugodhassak afelől, biztonságban tudhatom a gyerkőcöket. Olyan információk után kutattam, amely garantálja számomra, hogy a felépülő szerkezet tökéletesen stabil és biztonságos. Az oldal egyik alkategóriája segített eloszlatni a kétségeimet. Ebben felsorolják, hogy az általuk forgalmazott acéllemezek felhasználási területe kiterjed többek között a hídépítésre és vasúti sínek építésére. Ez igazán meggyőző!  Továbbá azt is megtudtam, hogy az acélgyártás technológiája jelentős fejlődésen ment át az elmúlt évtizedekben, ezzel erősen lecsökkentek az esetleges hibák előfordulási esélyei. Az előállított acél belső szerkezete a korábbihoz képest homogénebb szerkezetű, lényegesen kevesebb belső hibát tartalmaz.  Maga a hengerlés technológiája is sokat korszerűsödött. Ma már számítógépek felügyelik a munkafolyamatokat, kiegészítve a gondos kezek és gépek munkáját. Nem csoda, hogy ekkora népszerűségnek örvend az acél kereskedelem!

Az Acélpartner már húsz éves tapasztalattal rendelkezik, így az anyai dilemmákat egyértelmű állásfoglalás zárta le: érdemes felkeresni az acél kereskedelem e jeles magyarországi képviselőjét, ha jó minőségű fémre és professzionális megmunkálásra van igényünk.