Fotópapírra nyomtatok, hogy az emlékek sokáig megmaradjanak

Fiatalabb koromban nagyon szerettem poszterekkel, képekkel díszíteni a szobám falát. Voltak ott képek a kedvenc előadóimról, zenekaraimról, rajzok, amiket a barátaim készítettek, illetve fotók, amiken a legkedvesebb barátaimmal szerepeltem.

https://nyomtatoalkatresz.hu/papir
https://nyomtatoalkatresz.hu/papir

Mikor már mindenkinek lett digitális fényképezője, majd mobiltelefonja, valahogy ezek a képek elmaradoztak, nem nőtt a számuk a falamon, mert mindegyik digitális formában volt meg.

Egy idő után rájöttem, hogy ezeket a digitális képeket, a fájlokat nem nézegetem valami sűrűn, így elkezdtem kinyomtatni a kedvenc képeimet és albumokba rendeztem őket évek szerint. Ez volt talán az egyik legjobb ötletem, ugyanis nem számoltam azzal, hogy hiába foglalnak ezek a képek kevesebb helyet fizikálisan, ha a gépemen tartom őket, sokkal könnyebben megsemmisülnek.

Sajnos a számítógépem elromlott, nem lehetett megmenteni róla a képeket. Ennek következtében mindenem elveszett róla, hosszú éve összes képével együtt. Innentől kezdve már mindig készítettem biztonsági mentést is a képeimről, több helyen tárolom őket, hogy ne forduljon elő ilyen még egyszer.

Eleinte ezeket a képeket csak sima papírra nyomtattam, de aztán találkoztam a https://nyomtatoalkatresz.hu/papir oldallal, ahol nagyon olcsón lehet fotópapírhoz jutni. Azért fotópapíron mégis csak sokkal jobban mutatnak ezek a képek.

rendeltem egy adaggal belőle, alaposan átszámoltam a dolgot, és végül arra jöttem rá, hogy valóban olcsóbb itthon fotópapírra kinyomtatni a képeket, mint hogy elmenjek egy boltba, hol van fotónyomtató gép. Ezek elég drágán dolgoznak, annyi pénzért, amennyiből ott kinyomtatok 100 képet, a https://nyomtatoalkatresz.hu/papir oldalon 100 fotópapírt, illetve még nyomtató patront is tudok venni.

Szeretek innen rendelni, mert nem kell fizetnem a szállításért, rengeteg akció is van, amiknek hála sokkal olcsóbban jutok hozzá a termékekhez. Sok nyomtatóhoz lehet itt patront kapni, fotópapír is több méretben kapható, mindent árulnak, ami az én kis fénykép nyomtató mániámhoz szükséges. Mindent egy helyen meg tudok venni, kényelmesen, otthonról.

Már csak arról kell gondoskodnom, hogy valami igazán szép fotóalbumot is vegyek, amibe beletehetem ezeket a képeket. Néha jól esik nosztalgiázni, a számítógéptől kicsit elszakadva, analóg formában nézegetni a képeket.