Hogyan mossuk a pamut fellépőruhákat, ha házi mosószert használunk?

A cirkuszban rengeteg kényes anyag fordul elő, amiknek a tisztítása sokszor igazi fejfájást szokott okozni. Amikor utazunk, és mindig más városban verjük fel a cirkuszi sátrat, akkor nincsen időnk tisztítóba vinni a kényes anyagokat, így azoknak az otthoni tisztítását kell megoldanunk. Szerencse, hogy egy ideje átálltunk a természetes mosószerek használatára.

Amióta átálltunk a természetes mosószerekre, szinte naponta látogatjuk a humanityaruhaz.hu oldalt. Ez a legolcsóbb és legjobb oldal, ahol a természetes mosószerek és tisztítószerek alapanyagait lehet megvásárolni. Persze nem csak ezeket árulnak, de ezeket vesszük havi rendszerességgel. Mindig más illatú mosószert készítünk, mindig tökéletesítjük egy kicsit az állagát, az összetevőket.

Szeretem ezt csinálni, szerintem jó szórakozás, és jó, hogy tudom, ezzel a környezetet is védem. Mivel sokat látogatom az oldalt, egyre több alapanyagot ismerek meg, fedezek fel.

Most például a növényi glicerin ragadta meg a figyelmemet. Ez az anyag kiváló gyapjú ruhák tisztítására és a bőrök ápolására. A bőr fellépőruhákat, bőrkabátokat már ezzel ápolom, és sokkal fényesebbek, mint voltak, tényleg jót tesz nekik.

Ezen az oldalon nagyon sok alapanyag van, érdemes figyelemmel kísérni az újdonságokat is, mert nagyon sok mindenre lehet használni ezeket. Régen el sem tudtam képzelni, hogy ennyire könnyen el lehet készíteni a saját mosószerünket, de a humanityaruhaz.hu lehetővé tette a számomra. Itt minden egy helyen kapható, így nagyon könnyen be lehet szerezni ami kell, nem kell sok oldalt végig nézni.

Korrekt árakon, jó minőségű dolgokat árulnak, ezért is ragaszkodom hozzá annyira és nem akarok váltani, mert nekem nagyon beváltak, és minden tiszta a cirkuszban nekik köszönhetően.