Kész cirkusz! Pénztárcát legközelebb csak a cipomarket-ről veszek!

Viccet félretéve, a legutolsó cirkuszi látogatásom alkalmával ment tönkre az egyik kedvenc bőr pénztárcám. Általában ez volt nálam, és a kínais pénztárcák, amiket ajándékba kaptam ilyen-olyan alakalomra, csak valamelyik szekrény vagy fiók aljában hevertek. Mikor ez tönkrement, akkor vettem elő egyet gyors pótléknak, de nem terveztem sokáig hurcolászni. Csak amíg nem találok újat helyette. Épp ezért körülnéztem a városban a megszokott helyeken, de sehol nem sikerült olyan tárcát találnom, ami igazán tetszene. Épp ezért, gondoltam kihasználom az internet adta lehetőségeket, és körülnézek az online web áruházakban. Több bolt után végül a cipomarket.hu-n kötöttem ki.

Itt természetesen nem csak cipőket sikerült találnom, hanem többek között táskákat és pénztárcákat. Mivel volt külön női pénztárcák link, ezért arra kattintottam először, bár terveztem a többi részen is körülnézni, ha itt nem találok. Szerencsére mázlim volt, és kis összehasonlítás után a kosárba is tettem egy nagyon mutatós, piros, bőr pénztárcát. Bőr lévén, az ára nem épp pár ezer forint volt, de mivel kimondottan ilyet kerestem, ez nem lepett meg. Ami meglepett, az a szállítási költség volt, de jó irányba. Minden rendelésre csak ezer forintot kellett fizetni pluszban, és pár napon belül meg is kapod a terméket, ha egyet rendelsz. (Azért mondom, hogy terméket, mert ugye nem csak pénztárcát lehet náluk rendelni.) Több termék esetén a szállítás beletelhet 1-4 munkanapba, de szerintem még ez is teljesen elfogadható, pláne hogy itt az utánvétre se kell pluszba ráfizetni, mint most már a legtöbb helyen.

A visszaküldést is nagyon könnyen meg lehet oldani, ha van fényképezővel felszerelt telefonod (Már pedig mostanában kinek nincs?). Ha rossz méretet adtak, csak le kell fényképezni a cipő dobozát, ahol jól látható a színe meg a fajtája, egy emailben hozzátenni, hogy mekkorát szeretnél, és utána, ha a futár kihozza pár napon belül, neki visszaadhatod a rossz méretű terméket. Ez természetesen nem költségmentes, de még mindig olcsóbb (1500) forint, mintha elállnál a szerződési feltételektől, visszaküldnéd a terméket a saját pénzeden, majd még ezer forint szállítási költséggel rendelnél egy újat. Plusz sokkal kevesebb a macera.

Ami a termékeket magukat illeti, szinte csak nagy márkás cuccaik vannak. Ha a legismertebb márkákból keresel lábbelit, vagy épp táskát, itt megtaláltad őket. Plusz, ha feliratkozol a hírlevelükre regisztráció után, kapsz emaileket, ha új termékük érkezik, vagy ha leárazások vannak, így mindig jó áron fogsz tudni tőlük rendelni.

Én, miután alaposan körülnéztem náluk, úgy döntöttem, se női pénztárcát, se cipőt nem leszek hajlandó máshonnan rendelni a jövőben. Ha kíváncsiak vagytok, nézzetek be hozzájuk, biztosan megéri.