Klíma tisztítás a cirkuszban, hogy hosszú ideig jól működjön!

Vannak olyan klímák, amik nem csak hűtésre, hanem fűtésre is alkalmasak. Mivel a cirkuszunknak egészen speciális a felépítése, úgy döntöttünk, hogy mind a nyári hűtést, mind a téli fűtést klímával fogjuk megoldani.

A klíma egészen sokoldalú, mert fűthetünk vele, hűthetünk vele és akár még a kellemetlen szagok eltüntetésben is segít, valamint van, amelyik a levegőt is megszűri, így sokkal kevesebb por és pollen kerül a levegőbe.

Mivel itt a hideg, ezért eljött az ideje a szokásos klíma tisztításnak is.

klíma tisztítás
klíma tisztítás

A klíma tisztítás szükséges ahhoz, hogy sokáig megőrizzük a klímánk állapotát, hogy az még sokáig pontosan olyan jól működjön, mint mikor megvettük. Ahogyan mindent, a klímákat is célszerű rendszeresen karbantartani.

Ahogyan a kéményeket, úgy a klímákat is tisztítani kell. Mivel itt volt a klíma tisztítás ideje, fel is kerestük a céget, akiktől vettük a klímánkat, hiszen emlékeztem rá, hogy ők nem csak az árusítást, beszerelést, hanem a tisztítást is vállalják. Így sikerült rekord gyorsasággal egyeztetnem egy időpontot a céggel, akik pár napon belül kijöttek és kitisztították a klímát, elvégeztek minden olyan karbantartási munkálatot, ami a zavartalan működéshez szükséges.

Az elektronikai berendezéseinkre fokozottan figyelnünk kell, érdemes eleve egy megbízható helyről beszerezni őket, és jó, ha már a vásárlás pillanatában azon gondolkozunk, hogy hogyan oldjuk meg a rendszeres karbantartást és az esetleges szervizelést.

Ezért választottuk a klimaglobal.hu oldalt, mert itt megvettük a klímákat, amikre garanciát is kaptunk, beszerelték őket, és azóta pedig ők végzik a tisztítását is. Szerintem nagyon jól tettük, hogy megvettük ezeket a klímákat, mert ezek a korszerű hűtő-fűtő berendezések minden évszakban biztosítják a megfelelő hőmérsékletet az állatainknak, a dolgozóinknak és a közönségnek is.

Mivel a cirkuszban már láttuk, mennyire jó egy klíma, otthonra is vettünk, minden szobába.

Sokkal egyszerűbb volt elviselni a nyarat, mint eddig valaha, idén már nem okozott gondot a hihetetlenül magas hőmérséklet sem.

Örülök, hogy a cirkuszban ilyen könnyen sikerült megoldanunk a klíma tisztítást, és hogy annak idején, mikor a klímákat vettük, egy ilyen jó helyet választottunk.

A klimaglobal.hu igazi klíma szakértő, nagyon jó minőségű klímáik vannak és mindent rájuk is lehet bízni, nekik köszönhetően gördülékenyen zajlott a klíma tisztítás is.