Legjobb cirkuszi élményem megvalósítása egy dagasztógép segítségével

Nem olyan régen az egyik cirkuszos látogatásunk során bennem maradt egy nagyon jó emlék, amit sosem felejtek el. A cirkuszi büfékről nagyon egyszerű véleménnyel vagyok, hiszen nem sok mindent lehet kapni ott, leginkább olyan dolgokat, amiken a gyerekeknek megakad a szeme és ott azonnal, de nyomban kérik. Ilyen például az esetek többségében a vattacukor, gumicukor és egyéb édességek tömérdek mennyiségben, pattogatott kukorica, perec és csupa-csupa egészségtelen dolog, innivalóban is. Legutóbb egy vándorcirkuszi sátorban voltunk egy előadáson, ahol nagyon kellemes csalódás ért.

 A büfében csavart krumpli volt, főtt kukorica és pizza szeletek, édességből pedig rétesek közül lehetett válogatni. A pizzájuk annyira finom volt, hogy az óta is azt emlegetjük itthon. Így jött egy nap, hogy elhatároztam, megtanulok pizzát sütni. Ámde mint azt már egy korábbi bejegyzésben említettem, sajnos a gyerekek apja nem él velünk, egyedülálló anyuka vagyok. Összességében lelkileg nagyon erősnek gondolom magam, hogy mind ezt egyedül csinálom, de fizikailag tisztában vagyok a képességeimmel, így arra gondoltam, hogy veszek magamnak egy tésztadagasztógépet. A pizzát végül is ki ne szeretné, a gyerekek is biztosan nagyon örülnének neki, ha többször lenne az vacsorára nem, csak akkor, amikor rendelünk valahonnan.

Dagasztógép | Dealer - Gastro & Ice Dealer

Ennek következtében el is kezdtem keresgélni a neten, hogy honnan is lenne a legjobb beszerezni azt. Ekkor találtam rá a Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalra, ahol számos termék közül választhattam és az oldal is nagyon szimpatikussá vált számomra. Az oldal egyébként nagyon egyszerűen kezelhető volt. Mindent egyből meg lehetett találni. Már a főoldalon fel vannak tüntetve a különböző tevékenységhez való gépek. Ilyen a csomagolástechnika, hűtés-fagyasztás, húsipari gépek, előkészítő gépek, fagylaltgépek, sütés-főzés, sütőipari gépek, italkészítők, mosogatás, kiegészítők. Keresni is lehet, ha konkrét elképzelésed van, ahogyan nekem is volt akkor. Ide tudod beírni a kulcsszavakat, és a rendszer kiad mindent, ami kapcsolódik. A weboldalt üzemeltető cég új gép vásárlása esetén 1 év garanciát vállal, használt gép esetén pedig három hónapot, ezt egyébként a garancia fül alatt lehet megtalálni.

Én mindenképp újat szerettem volna, így rám az egy év vonatkozott. Nekem a garancia egyébként is minden hasonló terméknél nagyon fontos, hiszen nem mindegy, ha már drágább terméket veszek, hogy ha elromlik, a javítást nekem kell-e állnom. Meg én sokkal jobban megbízom azokban a dolgokban, amikre az eladó garanciát vállal. A garancia fül mellett van egy blog rész is, ahol nagyon hasznos információkat lehet találni a különböző gyártókról, termékekről és tippeket, illetve trükköket is bemutatnak rajta. A termékeket személyesen is át lehet venni, de amennyiben valakinek Tapolca messze van, lehet szállítást is választani, ezt pedig az ügyfélszolgálaton kell jelezni és ott lehet megbeszélni az ezzel kapcsolatos részleteket. A kapcsolat fül pedig a blog és a garancia mellett a jobb felső sarokban található, itt le van írva a pontos cím, telefonszám és az email cím, de az oldalon keresztül is fel lehet velük venni a kapcsolatot. Egyébként nem csak otthonra vannak nagyon jó konyhai felszerelések, hanem akár egy újonnan induló vállalkozás számára is szuper kis oldal lehet, hiszen ipari gépeket is árulnak használtan és újonnan is, úgyhogy biztos találhatsz olyat, amire neked szükséged van.

Én mindenképpen innen fogom megrendelni a dagasztógépet és másnak is nagyon ajánlom, hogy nézzen körbe. Alig várom, hogy kipróbálhassam és elsajátíthassam a pizza sütés legjobb technikáit. Ki tudja, lehet, hogy egyszer még nekem is lesz egy pizzázóm, de az biztos, hogy oda is a Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalról fogok rendelni.