Nagy cirkusz a semmiért

A jövő héten a városunkba fog látogatni egy vándorcirkusz. A lányom már jelezte nálam abszolút részvételi szándékát. Én nem nagyon rajongok a cirkuszért, és epésen meg is jegyeztem egy szem gyermekemnek, hogy nincs itthon elég cirkusz? Fölösleges még egy kis pluszért külön pénzt is kiadni.

És mindezt azon okból kifolyólag mondtam, mert eszembe jutott, hogy pont arra a hétre esedékes a gázszerelő érkezése is a topvizgazfutesszerelo.hu-tól. Egy munkatársam ajánlotta őket, mert nála remek munkát végeztek, bár egészen más okból kifolyólag. Nála ugyanis a duguláselhárítást kellett megoldaniuk.

Ez a vállalkozás egyébként nemcsak roppant sokrétű munkát képes elvállalni, de még arról is híresek, hogy gyors kiszállással és remek szakemberekkel dolgoznak. Minőségi munkájukra emellett még garanciát is vállalnak, ami a mai világban nem megvetendő dolog.

Ezekkel a szerelésekkel kapcsolatban egyébként mindenkinek egyből az ugrik be, hogy bizony nem éppen pénztárcabarátok. És valljuk meg, a gázszerelő árak mikor is voltak azok? Mondjuk mi számít manapság pénztárcabarát árnak? Végül is komoly szakértelmet igénylő szakmunkáról van szó, ami megér nekem minden pénzt.

De hát az igazság mindenképpen az, hogy ez fáj, ahogy egyébként minden kiadás fáj, ami csak egy háztartásban felmerülhet. A topvizgazfutesszerelo.hu-nál kialakított gázszerelő árak egy jelentős dologban különböznek számos más vállalkozásétól. Ez pedig nem más, mint az, hogy számos más „mesteremberrel” ellentétben, ők még számlát is adnak az elvégzett munkáról.

Ez pedig nagymértékben hozzásegít háztartásunk takarékos működéséhez, hisz amennyiben lakásbiztosítással rendelkezünk, akkor nem mindegy, hogy a biztosító felé jelen esetben például a gázszerelő árakról milyen bizonyító erejű számlával rendelkezünk. Az ő számlájuk pedig oly mértékben elfogadható, hogy segítségével a kárenyhítési eljárás könnyedén elindítható.

Ezt így végig gondolva elképzelhető, hogy revideálnom kell magamat a gyermekem előtt?