Nagy cirkusz az olcsó pelenkák körül, egy jó ajánlat babázóknak

Pár hónappal ezelőtt cirkuszban jártunk a nővéremékkel. Nagyon jól éreztük magunkat, aztán az este végén a nővérem bejelentette, hogy várandós. Persze, miután anyukám kiörvendezte magát, hogy jaj, hát ő nagymama lesz, egyből áttért a praktikus, kissé anyagias részére a nagymamaságnak. Mivel a nővérem kisgyermeknevelőként, vagy magyarul bölcsis néniként dolgozik, úgy nagyjából eléggé tisztában van vele, mivel jár majd a saját babája, és már gyakorlatilag el is döntötte, milyen pelenkát szeretne venni majd meg minden ilyen gyakorlati apróság.

Miután haza értünk ezen kattogott az agyam, így rá cuppantam az internetre, mert erősen kételkedtem benne, hogy a közeli nagykereskedések nyújtanák az ár-érték arány szerinti legjobb pelenkákat. Mint kiderült nem olyan könnyű olcsó pelenkákat találni a neten, vagy csak én voltam ügyetlen, de körülbelül nyolc oldal átnézegetése után, úgy éreztem, megtaláltam a megfelelő oldalt: a lord.shop.hu-t. Az oldal alapos vizsgálata után jó minőségű és olcsó pelenka, háztartási tisztító eszköz, kozmetikum és még sok egyéb várja az itt járókat. Ráadásul a pelenka csomagjaik majdnem feleannyiba kerülnek, mint a többet reklámozott márkáéké. Az még csak hagyján, de mindenféle kedvezményeket is össze tud szedni az ember, és még nyeremény játékuk is van.

Ráadásul ennek a felhasználásához nem kéne a fél országot se keresztül kutyagolnunk, mivel Karos nem messze van tőlünk. Aztán leszálltam a fellegekből, mivel egy: mi az ilyeneken sose nyerünk, nem olyan a szerencsénk. Kettő: a baba azért még sokára érkezik, kicsit korai lenne már most bevásárolnom nekik pelenkából, még ha ilyen olcsó pelenkákról is van szó.

A biztonság kedvéért, azért elküldtem a nővéremnek is az oldal linkjét, hátha neki más véleménye lenne a dologról, de meglepetten tapasztaltam, hogy neki is nagyon tetszik. Ugyanis tudni kell, hogy NAGYON válogatós, és ami a szívén, az a száján. De most kivételesen egyetértettünk valamiben.

Ha esetleg rendelnétek az oldalról, arra azért vigyázzatok, hogy ötezer forint felett szállítanak csak házhoz. Ez ugye azért fontos, mert csak Pesten tudja az ember különben személyesen átvenni a csomagját. Mivel azonban a termékek, de legalábbis a pelenkák vannak külön, általuk összeállított csomagban is, amik többsége pont átlépi ezt a határt (sőt van amelyik ingyenes szállítással is jár), akinek nagyobb mennyiségben van szüksége olcsó pelenkára, így könnyen hozzájuthat. A kiszállítás a szokásos két-három napot veszi igénybe, és lehet GLS-sel szállíttatni, de bizonyos településekre a saját futárjuk is eljut, ami némileg olcsóbb. Megéri tehát utánajárni ennek is. Arra viszont figyeljetek, hogy utánvétbe csak a GLS-nél tudtok kártyával is fizetni.

Ugyan még nem rendeltünk tőlük, de ahogy elnézetm, az oldalon van azonnali ügyfélszolgálat chat formájában, így ha nem találjátok a kérdésetekre a választ, ott nyugodtan érdeklődhettek. Én biztos megtartom könyvjelzőben a linket, nehogy elkallódjon mire szükségem lesz rá.

Remélem hasznos volt nektek ez a kis poszt. Már ezért is megéri cirkuszba járni.