Ne legyen az életed cirkusz!

Az életünk nagyon könnyen kicsúszhat az irányításunk alól. Ezért nagyon fontos, hogy tudjuk merre tartunk, mit szeretnénk elérni, milyen céljaink vannak, és mik azok a dolgok, amik fontosak számunkra.

Ha úgy érzed, hogy az életed egyes területei kezdenek átmenni cirkuszba, akkor változtass. Minden olyan helyzetből ki lehet szállni, ami nincs ránk építő hatással. Ez sokszor nagyon nehéz tud lenni, hiszen nem akarunk senkit megbántani, és a megszokott dolgok biztonságosabbnak is tűnnek számunkra, azonban a saját érdekünkben muszáj meghúznunk a határt.

Amikor diákként úgy döntöttem, hogy dolgozni szeretnék, akkor a TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka csapata segített nekem ebben. A weboldalukon egyből nagyon sok információt megtudhattam a diákmunkákról, hogy hogyan kell jelentkezni, milyen feltételei vannak a munkavállalásnak, hogyan készüljek fel az interjúra, és mi a menete a munkavállalásnak.

TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka

Ezekhez nagyon jó blogcikkeket is lehet találni a TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka oldalán. Több érdekes blogcikk is elolvasható ezekben a témákban: önfejlesztés, munkahelyi etikett, állásinterjú, motivációs levél, első benyomás. Ha érdekelnek ezek a dolgok, akkor ne felejts el elolvasni a blogbejegyzéseket se.

A diákmunkának számos előnye van nem csak a diákok, de a munkáltatók számára is.

A diákoknak nagyszerű kereseti lehetőség, szakmai tapasztalatra tehetnek szert, és a személyiségük is tud fejlődni a diákmunkáknak köszönhetően.

A cégek számára azért éri meg a diákszövetkezetekkel együtt működni, mert a diákok után nem kell járulékot fizetni, az adminisztrációt és a bérszámfejtést az iskolaszövetkezet végzi, a diákok körében nő a vállalkozás ismertsége, bérmentesen állományba vehetik a diákokat a tanulmányaik végeztével, és az iskolaszövetkezet díja költségként elszámolható.

Ezek miatt már megéri szerintem a TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka csapatával együtt dolgozni.

A weboldalon több olyan vélemény is elolvasható, amit a cégek mondtak az iskolaszövetkezetről. Ezekből az derül ki, hogy nagyon rugalmasak, megbízhatóak, felkészültek, és megfelelő jelölteket küldenek az interjúkra. Egy szóval könnyű velük együtt dolgozni.

Amennyiben diákként vagy vállalkozóként együtt szeretnél működni a TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka csapatával, akkor nincs más dolgod, mint az oldalukon tájékozódni az együttműködés részleteiről majd felvenni velük a kapcsolatot.

Legyen a következő időszakod jobb, mint az eddigi. Változtass az életeden a TopiWork Iskolaszövetkezetnek köszönhetően!