Tetőbox ár – vajon belefér a karácsonyi ajándék büdzsébe?

Szeretek idejében elkezdeni ötletelni a karácsonyi ajándékok kérdésén, mert nagyon nehéz az utolsó pillanatban jó dolgokat kitalálni az időnyomás alatt. Ezért kezdtem el nézelődni, hogyha a testvéremnek értelmes ajándékot akarok vásárolni, akkor mondjuk a tetőbox ár most épp mit jelent. Tetőcsomagtartója ugyanis van, viszont amit vett hozzá tetőboxot kicsinek találja és ezért soha nem használja. Ezért gondoltam rá, hogy akkor már lecserélném neki egy újabb és nagyobb verzióra, hogyha megengedi a pénztárcám.

Rövid keresgélést követően azt a tapasztalatot osztanám meg veletek, hogy az autofelszerelesek.hu oldalon érdemes tájékozódni a tetőbox árakat illetően, mert itt egyrészt van néhány éppen akciós termék is, másrészt pedig amin nincs most épp kedvezmény, azokat is elérhető áron kínálják.

Sokféle méretet kínálnak a tetőboxokból, nyilván ennek fényében változik a tetőbox ár is. Vannak olyan termékek, amikbe például simán befér akár 6 snowboard, vagy 8 db sí. Ez azt jelenti, hogy 580 literes, vagyis a legnagyobbak közül való. Ennek ellenére a tetőbox ára még sincs elszállva, hiszen 142 ezer forint körül van, ami egyáltalán nem mondható kiugrónak vagy magas árnak a tetőboxok között.

Természetesen kapható még ennél is nagyobb méret, amibe még a legnagyobb családok is beférnek, ha síelni indulnak, vagy bárhová máshová, hiszen 680 liter az már konkrétan plusz egy csomagtartó a tetőn. Természetesen a kialakítás sem mindegy, mert vannak szélesebb, laposabb típusú dobozok, és keskenyebb, magasabb kialakításúak. Egy eleve magasabb felépítményű autó esetében valószínűleg szerencsésebb választás a laposabb kivitel, de ezt mindenkinek az egyéni igényei szabják meg.

A tetőbox ár persze nem pusztán csak az űrtartamtól függ és a kialakítástól, hanem az anyagtól is. Elvégre ez a doboz ki van téve napnak, szélnek, esőnek és fagynak, tehát egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagból készítették. Bár ebben releváns szakmai tanáccsal nem szolgálhatok, azt gondolom, hogy az autofelszerelesek.hu oldalon kapható bármelyik tetőbox magas minőségű megoldást kínál a tetőcsomagtartón való szállítás tekintetében.

Egyébként aki azt gondolja, hogy ez egy drága mulatság, annak itt jegyezném meg, hogy egyébként bőven akadnak 100 ezer forint alatti dobozok is. Tehát az is tud válogatni a termékek között, aki egy kisebb értékhatár mentén szeretne mozogni a vásárlás során. A tetőbox ár tehát nem feltétlenül kell, hogy megfizethetetlen legyen, de persze itt is vannak drágább és olcsóbb kivitelek az anyag, a méret és persze a márka függvényében. Vannak ugyanis itt is nagyobb márkák, amelyek persze egyet jelentenek a megbízhatósággal és garanciával arra vonatkozólag, hogy a megvásárolt termék tökéletesen hozza majd az irányába támasztható elvárásokat.

Annak is érdemes megnézni az autofelszerelesek.hu kínálatát, aki valamilyen mobil megoldásban gondolkodik, mert mondjuk a csomag nem kívánja meg a kemény dobozt, egyszerűen csak nem fér be a csomagtartóba. Erre találták ki az összehajtható tetőboxokat, amiket használat után könnyebb tárolni akkor, ha erre csak kicsi hely áll rendelkezésre. Természetesen ez a tetőbox ár szintén kedvezőbb a merevfalú testvéreihez képest.

Azt hiszem, hogy minden aspektust sikerült most körüljárni és én el is határoztam, hogy ez lesz az a bizonyos karácsonyi ajándék, ami a fa alá kerül az idén. Remélem, hogy nektek is tudtam kicsit segíteni a tetőbox ár reális megítélése kapcsán. Összességében talán az tényleg jó mérce, hogy durván 70-300 ezer forint között bármilyen tetőboxot meg lehet kapni az autofelszerelesek.hu oldalon, így ha ez az a tartomány, amiben ti is keresgéltek, akkor ajánlom, hogy látogassátok meg ezt az oldalt. Ha pedig mégsem férne bele a karácsonyi ajándék büdzsébe a tetőbox, látogassatok el egy cirkuszba. Egy ilyen hely mindig vidámsággal és új élményekkel tölti fel a lelket, teljesen mindegy, hogy gyerekekről, vagy felnőttekről van szó. Egy mókás bohóc és egy mindent lehengerlő trapéz mutatvány után garantáltan lesz miről beszélni, ha karácsony van, ha húsvét! Szóval irány a cirkusz!

tetőbox ár